Rakennus Jope – Remontointia yritysasiakkaille ja kotitalouksille

Rakennus Jope suorittaa kokonaisvaltaista remontointia sekä toimitiloihin että liike-, varasto- kuin asuinkiinteistöihinkin. 

Yrityksemme ammattilaiset ovat apunasi jo kylpyhuoneremonttia suunniteltaessa, jolloin työn aikatauluttaminen ja suunnittelu saadaan kestävälle pohjalle heti projektin alkumetreiltä. 

Kaikki remontointiin liittyvät palvelumme saa avaimet käteen periaatteella.

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti

Rakennus Jopen henkilökunnan osaamisen ansiosta kylpyhuoneremontti tai saunaremontti saadaan vietyä läpi laadukkaasti ja ajallaan. Kun remontti suunnitellaan huolella etukäteen, saadaan työt tehtyä sovittujen aikataulujen mukaisesti. 

Kun haluat varmistaa remonttisi onnistumisen ole yhteydessä Rakennus Jopen ammattilaisiin jo remontin suunnitteluvaiheessa. 

Rakennus Jopella on jo yli 15 vuoden kokemus remonteista. Yrityksemme osaavat ammattilaiset suunnittelevat remontin huolella, jolloin työt saadaan vietyä läpi sovitussa aikataulussa eikä remontti tai kylpytilojen uusiminen aiheuta kiinteistön tai asunnon käytölle kohtuutonta haittaa.

Huoneistoremontit ja saneeraukset

Rakennus Jope suorittaa kaikki huoneistoremontit ja huoneistoihin kohdistuvat saneeraukset lattiasta kattoon. 

Olipa remonttisi tarkoituksena sitten yksittäisen tilan yleisilmeen päivittäminen tai kokonaisen asunnon huonejärjestyksen muuttaminen - saat tarvitsemasi remonttipalvelut Rakennus Jopelta. 

Yrityksemme ammattilaiset suunnittelevat huoneistoremontit ja saneeraukset aina huolella, jolloin työt saadaan tehtyä sovittujen aikataulujen mukaan ja lopputulos on odotusten mukainen. 

Suoritamme myös home- ja vesivahinkojen korjauksiin liittyvät huoneistoremontit. 

Pyydä tarjous